Bemutatkozás

Szerénységem Kr. u., július 3-án látta meg a nagyvilágot egy Budapest nevű nagyközségben, azóta is rendszerint itt tölti mindennapjait. Egészen 2006. nyaráig a Veres Péter Gimnázium tagja voltam, ami nagyon jó volt, viszont kinőttem. Így kerültem a Budapesti Corvinus Egyetemre, annak is a Gazdálkodástudományi Karán töltöttem diákéveimet a gazdálkodási és menedzsment szakon. 2010-ben vettek fel keresztféléves képzésre a BGF-re marketing mesterszakra.

Az egyetemi évek alatt beléptem az AEGEE nevű európai diákszervezetbe, ez aztán abban csapódott le a legtöbbek számára, hogy mindig van valami tennivalóm az egyetemen, és hogy sokat utazok. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy jelentős látótérbővülést hozott számomra a döntés mind szociális, mind pedig kulturális értelemben: a szervezet jelenleg is jelentős pluszt nyújt számomra az egyetemi oktatás által nyújtott kereteken felül, ami meghatározóan hat rám. Jelenleg az AEGEE-n keresztül több nemzetközi projektben is részt veszek, ahol elsősorban marketing- és webdesign-ismereteimet kamatoztathatom.

Hobbyjaim közé tartozik a webdesign, nyelvtanulás (most éppen lengyel), olvasás és a tipográfia, de a fentebb említett okokból kifolyólag az utazás is jelentős szerephez jut.

Ha valaki kapcsolatba szeretne lépni velem, annak az alábbiakat tudom ajánlani:

photo Bálint Erdősi
Facebook LinkedIn Google+ Twitter Flickr Hungarian Unix Portal
Budapest, Hungary